Flyg till Barcelona

Trots höstens återhållsamma infart här i Sverige, så längtar nog många ändå iväg på en liten tripp söderut. Då kan det vara lämpligt att kolla in ett flyg, det går faktiskt snabbast. Ta ett flyg från Göteborg till London för 215 kronor, eller lite längre Alicante i Spanien för 1 167 kronor. Det är mumma det. Oftast brukar det vara lite varmare än här hemma. Just nu är jag kanske lite tveksam, det ska en hel del till att slå de tjugosex grader jag har utanför mitt fönster. Så det är läge att avvakta lite med söderresan.
Man vet å andra sidan inte vad som händer. Så på vädret i går. Där utlovade man sänkta temperaturer till helgen och regn. Visserligen välbehövligt för att fylla upp alla vattentäkter. Det är inte så himla kul om man vill sitta ute och grilla, eller kanske ta sig en god öl på puben, utomhus. En vecka till i det vackra landet Sverige, sedan full fart söderut och förlänga sommaren ytterligare några veckor, eller kanske hela vägen fram till Jul.

Jag badar inte speciellt ofta i havet, ja det är sanningen att säga flera år sedan den upplevelsen infann sig. I stället gillar jag att strosa omkring i små gränder, glida ner på en uteservering och beställa in ett glas vin, en öl eller en kaffe med påtår. Därefter inträffar det som jag verkligen gillar, att sitta och spana in på folk. Bara se hur de går, hur de är klädda, hon de konverserar, hur de… Ja, det är mycket man kan få fundera kring när det gäller våra medmänniskor. Jag har tillbringat många timmar med det intresset, och det tänker jag fortsätta med resten av mitt liv. Ja, på nästa resa ska jag ta mig an detta intresse. Sätta mig på ett fik. Ta en långfika med en kanelbulle och glo på människor. Det gäller att passa på. Nästa gång lär det bli i http://www.flyg.nu/Barcelona

Sponsrat inlägg

Sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =