Gillar du fotboll och FotbollsVM?

Jag gör det. Jag är inte så mycket för vanlig fotboll, allsvenskan, PL och liknande. Visst är det skojsigt att följa Zlatan och det riktigt stora matcherna i Champions league och andra stora matcher. Men det är ändå bara en kort upplevelse. Ett fotbolls-VM håller ofta på under en månad, och då är det fest, varje dag. I början plockar man in två eller tre matcher per dag, på slutet reduceras det till en var tredje dag.
Det är en enda stor lång fest. Man kan inte duka upp bästa whiskyn varje dag, då finns det risk för dåligt eftermäle. Men att variera där framför TV-apparaten, det är en höjdare. Goda och långa måltider, då och då med en öl eller vin, och så gör favoritlaget mål. Ja, men då är det skojigt. Under senaste VM, det som gick i Brasilien, minns jag mest matchen mellan hemmanationen och Tyskland. Magnifika 7 – 1. Det är siffror som talar för sig själva. Finns absolut inget att klaga på, jag förutsatt att man icke höll på Brasilien.
Nu stundar snart ett nytt kval, och slutspel i Ryssland. Det är två långa år kvar innan det drar igång. Längtatn är stor och jag hoppas ju vi får uppleva samma härliga fest där, som vi fick i Brasilien. Vill du drömma dig tillbaka, så ska du kolla på denna blogg, som handlar om VM i Fotboll 2014.

Eldig Fotboll

Eldig Fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 − 3 =