Torsdag , det var på tiden att den kom.

Torsdag, en veckodag att minnas

Av någon anledning har jag inte skrivit på denna blogg sedan den tjugofjärde april. Det var illa. En hel sommar har passerat utan ett enda inlägg. Det kan kanske bero på att jag skrev så många inlägg på Blogg100 och kraften gick ur mig. Eller så har det varit någon annan anledning. Strunt samma, nu är jag på G, igen.

Just det, torsdag ifag. Det är en fin dag, ja förutom rent vädermässigt, det är sol och varmt, så är den perfekt placerad i veckan. Det är en dag kvar till helgens ankomst, och det har snart passerat fyra dagar av veckans jobb. Åttio procent är snart fixade. Bara en sådan känsla kan få åtminstone mig på gott humör. Tänk dig då mitt humör i morgon, fredag eftermiddag. Men ta inte ut något i förskott. Det har jag visserligen delvis redan gjort, då jag skrev att åttio procent är klart av veckan. Nu är det ännu förmiddag, och kanske några procent mer kvar innan dagen är slut. Å andra sidan, dagen har börjat och jag är igång, så då är jag lite fräck och räknar in den direkt. Man måste se de små fördelarna.

Så vad har då denna torsdag i sitt sköte? Det ska jobbas en del. jag har en del uppdrag med att klippa gräs, det är ett sådant stycke inplanerat idag. Sedan ska jag skriva klart detta inlägg. Alldeles strax check även på detta. I afton kan det bli grillen och ett glas sommarvin. Bara det är en höjdare. Måste ju träna inför helgen, då det kan bli mera vin och grill. Det gäller att vara vältränad när godsakerna ställs fram.

Jag ser ut över mina ägor, och noterar att det är dags för fönsterputs. Det var verkligen smutsiga fönster jag har. Jag tror att jag blundar en stund, och hoppas att dom klarnar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 1 =